Kuidas blokeerida keegi Instagramist iPhone'is ja Androidis

Instagram on suurepärane fotode jagamise rakendus, mille kasutajad on nüüd miljardites maailmas. Nagu igas rakenduses, on ka Instagramis mingeid nüansse ja probleeme. Nagu inimesed on rämps või rämps, jagavad nad enda kinnitamiseks mõttetuid pilte või ahistavad teid. Ükskõik, mis põhjus see võib olla, võite kellegi Instagramis blokeerida ja see on üsna lihtne. Saate kellegi Instagramis blokeerida, andmata sellest teada. Arutlen inimeste blokeerimise meetodit Instagramis iPhone'is ja Androidis. Seda saate teha järgmiselt.

privaatkast iPhone'i jaoks

Blokeerige keegi Instagramis iPhone'is

Käivitage Instagram oma iPhone'is.





Nüüd koputage liideses profiiliikooni.

block someone on instagram 1

block someone on instagram 2



Koputage nüüd jälgijatele või jälgijatele, kuna saate blokeerida kellegi oma jälgijatest ja nendest, keda jälgite.

kaukko 22.4l seljakott

block someone on instagram 3

Kasutajate loendist koputage lihtsalt Instagramis suvalist nime, mille soovite blokeerida.



block someone on instagram 4

Koputage nüüd vahekaarti „Veel” ekraani paremas servas, kus on 3 punkti.

Mängimiseks on kolm võimalust. Esimene on Blokeeri kasutaja, teine ​​on Teata sobimatust ja kolmas on Kopeeri profiili URL.



block someone on instagram 5

google play muusika Windows 10 rakendus

Puudutage valikut Blokeeri kasutaja ja kinnitage, kui hüpikaken küsib teilt kinnitust.



Saate kinnitusteate, et kasutaja on blokeeritud Instagramis.

See selleks. Nii blokeeriti keegi Instagramist iPhone'is. Vaatame nüüd, kuidas teha sama Androidiga.

Blokeerige keegi Androidis Instagramist

Käivitage oma Android-telefonis Instagram-rakendus.

Avage Instagramis mis tahes profiil, mille soovite blokeerida. Selleks saate otsida nende nime või koputada jälgijatele või järgnevale vahekaardile.

Puudutage vahekaarti Veel 3 punktiga või nooleklahvi.

Teil on võimalus kasutaja blokeerida. Lihtsalt koputage seda, kinnitage see ja oletegi valmis.

ristiisa filmi faktid

Nii blokeeriti keegi Instagramis Androidis ja iPhone'is.

Oluline on märkida, et pärast kellegi blokeerimist Instagramis saab blokeeritud inimene ikkagi teie meeldimisi ja kommentaare anda. Ta ei näe teie postitusi ega värskendusi kuskil. Kogu eelnev tegevus, tema kommentaarid teie postituste kohta jäävad sinna seni, kuni te neid käsitsi eemaldate. Samuti ei teavitata blokeeritud isikut, kui blokeerite kellegi Instgrammis. Naudi!

Fotoallikas: iGeeksBlog