Kuidas Google Drive'i pilvesalvestust nutitelefonist või arvutist tühistada

google drive cloud storage subcription

Kas olete kunagi sattunud sellisesse olukorda, kus teie pangakonto seadistamise viis ei lähe te järgmise Google Drive'i Cloud Storage'i tellimuse makse eest? Võibolla te lihtsalt ei vaja seda teenust enam või olete ehk leidnud mõne parema (või soodsama) pilvesalvestuse alternatiivi.

Noh, peate tellimuse tühistama enne, kui tellimuse pikendamise aeg saabub. Kuid enne tellimuse tühistamist; pidage meeles järgmist:





Kui lõpetate pilvesalvestuspaketi Google Drive'iga, lähtestatakse teie plaan tasuta 15 GB limiidi tasuta salvestusruumi.

Ehkki pääsete endiselt juurde G-Drive'i üles laaditud sisule, ei saa te luua ega lisada uusi asju, kui olete juba ületanud tasuta 15 GB talletusmahu.

Sünkroonimisfunktsioonid pole enam võimalik; Google Drive'i kausta ja Minu draivi vaheline sünkroonimine ei tööta. Google'i dokumenti saate siiski luua; nad tõesti ei võta ruumi, millest rääkida.



Kõik teie Google'i kontole saadetud sõnumid saadetakse saatjale tagasi

Kuidas Google Drive'i pilvesalvestuse tellimust tühistada?

Nüüd, kui me teame, mis juhtub, kui tühistate oma tellimuse. Vaatame, kuidas tellimust tühistada.

Avage brauser (nii lauaarvutis kui ka mobiilseadmes) ja minge edasi www.google.com/settings/storage.



Logige sisse oma Google'i kontole (sellel, mille kaudu soovite tellimuse tühistada; kui teil on mitu Google'i kontot, peame selle selgeks tegema).

Vasakul peaksite nägema oma liitumisplaaniCancel Google Drive Cloud Storage

Plaani tühistamiseks klõpsake lihtsalt nuppu Tühista plaan.google drive cloud storage subcription



Veenduge, et vaatate põhjalikult läbi muudatused, mis teie ladustamisel tellimuse lõppemisega toimuvad; nii et te ei saaks üllatusi. Google saadab teile tellimuse lõpetamise kinnitusmeili. Teie tellimuse järgmise kuu saabumisel alandab Google teie talletusmahupaketti 15 GB tasuta salvestusruumini, mida saab jagada Google Drive'i, Google Photosi ja Gmaili vahel.