Kuidas kustutada jagatud fotosid, sisu Facebook Messengerist Androidis, iPhone'is

Jagame kõik oma sõpradega fotosid ja sisu Facebook Messengeris. Aga mis siis, kui soovite kustutada osa jagatud sisust ja fotodest Facebook Messengeri kaudu. Messengeri kasutajad teatavad, et hoolimata sellest, mitu korda nad Messengeri lõimest fotosid ja sisu kustutavad, näevad nad Messengeri suvandil „Kuva jagatud fotosid” koputades jagatud fotosid. Inimesed näevad isegi fotosid, mida nad peaaegu aasta tagasi jagasid. Näib, et probleem on seadmespetsiifiline, st jagatud fotod pole saadaval, kui logite Messengeri sisse mõnest teisest seadmest. Seda peamiselt seetõttu, et Messenger salvestab fotod vahemälufailidesse. Kuid kasutajad ei saa jagatud fotosid eemaldada isegi pärast vahemälu kustutamist oma telefonidest.





Kustutage jagatud fotod, sisu Facebook Messengeri kaudu

Üks enim räägitud viise fotode kustutamiseks on foto pikale vajutamine vestluse keermes ja selle kustutamine. Kuid see kustutab sisu ainult teie poolelt. Teine osapool näeb seda pidevalt ja näete neid ka jaotises Kuva jagatud fotod.

1- Võib-olla on lihtsaim viis jagatud sisu ja fotode kustutamiseks Facebook Messengeres rakenduse täielik desinstallida. Kustutage rakendus ja oodake mõni minut. Installige Messengeri rakendus uuesti ja näete, et kui puudutate valikut Jagatud fotod, siis pole ühtegi fotot, mida saaksite näha.

2 See trikk on päris imelik. Kuid see töötab. Oletame, et soovite kustutada kõik fotod, mida kord oma sõbra Johniga jagasite. Tehke uus Facebooki grupi vestlus, milles on kolm inimest: teie, John ja mõni teine ​​kasutaja. Saate lisada mõne muu sõbra. Pärast grupi moodustamist paluge oma sõbral vestlusgrupist lahkuda, et ainult sina ja John jääksid gruppi. See vestluslõng alistab teie ja Johannese eelmise vestlusniidi, eemaldades sellega kõik jagatud fotod ja sisu.



4. Avage oma telefoni seaded ja minge talletusruumi. Nüüd minge edasi piltide juurde ja seal on Messengeri fotode sektsioon. Siin näete valikut Jagatud fotod. Kustutage need fotod käsitsi. See kustutab kogu jagatud sisu Facebook Messengeri kaudu.

5- Kui kasutate Androidi telefoni, toimige järgmiselt.

Liikuge jaotisse Seadistamine ja minge Kontode leidmisele ning klõpsake siis Messengeri ja seejärel klõpsake paremat ülanuppu ja klõpsake siis kontot.



6) Minge seadete ja rakenduste haldurisse ja seejärel Kustutage vahemälu ja andmed Facebook Messengeri rakenduse jaoks. Kliki see link mis tahes rakenduse vahemälu ja andmete üksikasjaliku kustutamise viisi nägemiseks.