Kuidas keelata Facebooki juurdepääs kaameratele ja fotogaleriile: peatage Facebooki oma fotode üleslaadimine

Facebook muutub iga päevaga hiilgavamaks. Kui installite rakenduse Facebook, veab see teid pidevalt, et pääseda juurde oma galeriisse salvestatud telefonile. Paljud kasutajad ei loe teatisi selgelt ja võimaldavad juurdepääsu Facebooki rakendusele meediumitele. See võib teie fotod kogemata lekkida Facebooki ja muutuda privaatsusprobleemiks. Selles artiklis ütlen teile, kuidas keelata Facebooki juurdepääs teie fotogaleriile.

Kuidas keelata Facebooki juurdepääs kaameratele ja fotogaleriile

1- Käivitage Android-telefonis Seaded ja minge seejärel rakendusse. Nüüd kerige alla ja klõpsake „Facebook”. Näete valikut „Load”. Minge nüüd menüüsse „Salvestusruum” ja libistage siis parempoolset nuppu, et salvestusvõimalus lõplikult välja lülitada.





2. Teine võimalus Facebooki oma fotodega sünkroonimise peatamiseks ja Facebooki juurdepääsu oma fotogaleriile keelamiseks on muudatuste tegemine oma Facebooki rakenduses.

Avage Facebooki rakendus ja minge siis Konto-> Rakenduse sätted ja kasutage seejärel suvandit „Sünkrooni fotod”.

Valige suvand Ära sünkrooni minu fotosid või lülita sünkroonimine välja.



See keelab Facebooki juurdepääsu teie kaamerapullile ja teistele galerii fotodele.

Juhul, kui Facebooki rakendus ikkagi vea teeb ja teie fotodele juurde pääseb, kommenteerige seda postitust ja me võtame teiega ühendust teise lahendusega.