Kuhu Google'i rakendus salvestab allalaaditud pildid Samsung Galaxy S8, muud telefonid?

Samsung Galaxy S8 kasutajad ei tea, kuhu Google'i rakendus salvestab allalaaditud pildid. Google'i rakenduses laaditakse pilt alla, kui nad vajutavad allalaadimispilti, kuid kasutajad ei leia seda oma telefonist kuskilt. See pole Google'i fotodes ega Samsungi galeriirakenduses nähtav. Lisaks saavad kasutajad allalaadimishaldurilt teatise, mis teatab, et pilt on alla laaditud. On kindel, et pilt on alla laaditud, sest kui kasutaja proovib seda uuesti alla laadida, lisab see faili nime juurde ühe. Google App salvestab allalaaditud pildid Samsung Galaxy S8-le siin.

Kuhu Google'i rakendus salvestab allalaaditud pildid?

Allalaaditav rakendus

Samsung Galaxy S8-l on allalaaditud rakendus. On üsna suur tõenäosus, et allalaaditud pilt kuvatakse selles rakenduses. Tavaliselt salvestatakse Google Appist allalaaditud failid korrast ära või vale kuupäevaga. Sirvige kausta allapoole ja otsige allalaaditud pildifaili. Suure tõenäosusega maetakse fail kuskile sinna. Kui te ei leia endiselt selles rakenduses allalaaditud pilti, minge failihalduri rakendusse. Otsige rakenduses File Explorer alla laaditud või piltide kausta.

Teatamine

Teine lahendus, mille abil saate proovida leida, kuhu Google App allalaaditud pilte salvestab, on allalaaditud pildi avamine otse teatisest. Teade ilmub pärast pildi allalaadimist.

Ladustamise luba

Veenduge, et Google'i rakendusel oleks salvestusluba, et see saaks pilte alla laadida. Kui rakendusel on salvestusluba, leiate selle kaudu alla laaditud pildid rakendusest Galerii ja failibrauseritest. Rakenduse lubade kontrollimiseks minge seadete rakenduste haldurisse ja kontrollige Google Appi rakenduse luba.

Tehaseseadete taastamine

Samsung Galaxy S8 tehase lähtestamiseks lülitage seade välja. Seejärel hoidke helitugevuse suurendamise nuppu ja Bixby-klahvi all, seejärel hoidke toitenuppu all. Vabastage kõik klahvid, kui ilmub roheline Androidi logo. Nüüd vajutage andmete kustutamise või tehase lähtestamise lubamiseks mitu korda helitugevuse vähendamise nuppu. Valige valimiseks toitenuppu. Seejärel vajutage helitugevuse vähendamise klahvi, kuni ilmub kiri „jah, kustuta kõik kasutajaandmed”. Lõpuks vajutage toitenuppu, et valida ja alustada lähtestamist. Kui põhisäte on lõpule viidud, valige „taaskäivitage süsteem kohe”.