Nüüd saate oma Uberi konto jäädavalt rakenduse kaudu kustutada

uber

Uber on olnud jooksmine ühena neist asjadest, kuhu on väga lihtne sisse pääseda, kuid millest on peaaegu võimatu välja tulla. Kõlab nagu sõltuvus, kas pole?

Loodetavasti teate, et Uberi konto kustutamine ei lõpe rakenduse kustutamisega. See tähendab lihtsalt, et teil ei ole enam nutitelefonis rakendust, kuid kõik üksikasjad jäävad teie profiili all Uberi serverites endiselt aktiivseks.

Uberi profiili tõeliseks kustutamiseks oli see protsess, mis algas sellega, et esitasite ettevõttele taotluse. Esmajärjekorras läbib klienditeenindaja, kes (muidugi) proovib teid sellest välja rääkida, kuid kui te jääte tugevaks ja püsimatuks. Uber saab teie esildise ja peate siis ootama, kuni ta teie profiili kustutamise töötleb.



Noh, nii olid asjad vanasti, kuni äsja avaldatud Uberi rakenduse värskenduseni. Nüüd saate oma profiili (ja kogu Uberi serveritesse salvestatud teabe) kustutada, minnes lihtsalt rakenduse uue konto kustutamise jaotisse. Saate hoiatuse, milles öeldakse, et konto kustutamine deaktiveerib teie profiili ka 30 päeva pärast.

See tähendab, et kogu teave, mis Uberil teie kohta on; isikuandmed, reiside andmed ja muud üksikasjad kustutatakse nende serveritest täielikult pärast 30 päeva möödumist oma konto kustutamise päevast.

Miks keegi sooviks oma Uberi konto kustutada?

See võib olla ükskõik, kas keegi arvab. Kui aga olete mures, kui aktiivne Travis Kalanick on muutunud USA poliitikasse, see võib-olla olla piisav põhjus, et mõned soovivad end Uberist lahus hoida. Siis on neid seksuaalse ahistamise süüdistused ettevõtte sees.

Lõppkokkuvõttes võib öelda, et põhjuseid, miks keegi soovib oma Uberi konto kustutada, võib olla palju. Mõned nii lihtsad, kui te ei leia, et see oleks turul kõige mugavam või taskukohasem taksorakendus. Mis iganes teie põhjused ka poleks, pole enne selle värskenduse tegemist kunagi olnud lihtsam Uberi kontot kustutada.